Köpö Racing Team

Köpö Racing TeamKöpö Racing Team


Takaisin Arkisto -sivulle

Pikkujoulut 2013

Köpö Racing Team Ry:n pikkujoulut järjestettiin lauantaina 30. marraskuuta Wanhassa Pappilassa Saarijärvellä. Illan ohjelmassa oli jouluateria, palkitsemisia, jouluista tunnelmaa sekä hauskaa yhdessäoloa. 

Kulunut kilpailukausi oli menestyksekäs Köpö Racing Teamin kuljettajille ja hyvät suoritukset oli luonnollisesti palkittava.

Stipendin saivat Jesse Kauppinen, Jukka Kauppinen, Esa Ruotsalainen, Olli  Rämänen ja Sami Tuominen.

Lisäksi palkintopokaalilla palkittiin seuraavat henkilöt:

Rallikuljettaja: Esa Ruotsalainen
" Esa saavutti toisena vuonna peräkkäin SM-mitalin. Junioreiden hopean lisäksi palkintokaapissa on nyt myös yleisen luokan metallia. Sijoitus SM2-luokan toinen. Kauden jokainen ralli ajettiin maaliin ja huippuhetkenä oli Turun osakilpailun SM2-luokan voitto."
Kartanlukija: Jukka Ruotsalainen
" Jukka istui koko kauden Esan kartanlukijana ja virheetön työskentely tuotti hienon tuloksen."
Karting-kuljettaja: Jukka Kauppinen
" Kauppisen veljekset Jukka ja Jesse ajoivat tälläkin kaudella tasaisia suorituksia. Nyt raati päätyi Jukan palkitsemiseen."
Jokkiskuljettaja: Marjo Rouvinen
" Marjo on jo vuosien ajan kilpaillut JM-luokassa ahkerasti. Kemoran Asfalttikunkun naisten luokassa vauhti riitti aina erävoittoon saakka, vaikka karsiutuminen tulikin välierässä."

Kelkkakunkku: Mikko Lehtonen
" Mikko sijoittui moottorikelkkailun Trophy Enduron Semi-Harraste-luokan sarjassa kolmanneksi. Vielä ennen viimeistä osakilpailua kärkipaikka oli hallussa ja se oli todella harmillista, että sarjan voitto jäi ainoastaan kahden pisteen päähän. Tavoitteena ollut nousu Semi-Pro-luokkaan vuodelle 2014 kuitenkin toteutui."
Epäonnisin: Sami Tuominen
" Viimeksi vuonna 2008 jaettu titteli otettiin nyt uudestaan käyttöön. Syy tähän oli varsin yksinkertainen eikä palkinnon saajasta ollut epäselvyyttä. Sami pääsi kauden aikana maaliin asti ainoastaan kaksi kertaa ja mollivoittoisen kauden eräänä kohokohtana oli varmasti helmikuussa Savonlinnaan tehty rallireissu, jossa kilvanajo katkesi ensimmäisellä erikoiskokeella öljynpaineiden kadottua!"

Tallitonttu: Sami Raatikainen
" Toista kertaa jaossa ollut Tallitonttu-titteli menee henkilölle, joka on kiitettävällä määrällä osallistunut erittäin tärkeään toimintaan kuljettajien apuna ollen mukana kaluston ylläpidossa ja kilpailuiden huolloissa. Jo aikaisempina vuosina Sami on osallistunut tiimin usean eri kuljettajan kaluston huoltoihin ja tällä kaudella erityisesti Esalle ollen mukana SM-ralleissa."
Taustavaikuttaja: Arto Rämänen
" Tiimin alkuaikoina Arto toimi itsekin kartanlukijana ja sen jälkeen on ollut kantavana voimana poikansa Ollin ja kartanlukija Mika Vuoren moottoriurheilun harrastuksessa. Taustalla tehdään lukematon tuntimäärä työtä kaluston laittamisessa ja varainkeruussa. " 

Erikoispalkinto, SM-mitalisti: Esa Ruotsalainen
" Esa jatkoi Köpöjen mitaliputkea jo kolmantena vuotena peräkkäin."

Köpöjen Kolkan Kannu (kiertopalkinto): Jami Ristiaho
" Tiimin 10-v juhlassa ensimmäisen kerran nähty kiertopalkinto oli nyt kolmannen kerran jaossa. Jami on toiminut Köpö Racing Teamin rahastonhoitajana perustamisesta lähtien ja on kaudesta toiseen hoitanut rahaliikenteen kiitettävällä suorituksella ja muutenkin toiminut aktiivisesti tiimin toiminnassa jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan."

Pikkujoulujen kutsu pdf-muodossa (189 kt)

Kuvan aiheen saat näkyville viemällä hiiren osoittimen kuvan päälle. 
Uusi kuva aukeaa omaan selain-ikkunaansa (resoluutio 800x600). 


Takaisin Arkisto -sivulle

www.koporacing.com

© Copyright Köpö Racing Team Ry
Pasi Piesanen